Количката е празна

WePrint – доверен партньор за дизайн и печат. Попитахме 6 клиента и те го потвърдиха.

дизайн и печат на материали

Създадохме онлайн платформата weprint.bg, за да Ви спестим време и разходи при поръчка на печатни материали. Впоследствие разширихме гамата на нашите услуги и предложихме на нашите клиенти дизайн на фирмено лого и различни печатни материали. Реализираните проекти за дизайн и печат се умножиха.

Решихме да попитаме нашите клиенти, какво мислят за съвместната ни работа, защото успехът ни зависи от тяхната оценка. Преди да прочетете коментарите, ще видите проектите, които реализирахме за тях.

Логото винаги е първо.

В WePrint ще изградим дизайн на лого, точно както си го представяте – забележимо и отличаващо се. Креативният ни екип от дизайнери е с нужните знания, умения и опит, за да реализират идеята Ви.

Касалинеа e първият клиент, който ни даде обратна връзка. Накратко за компанията:

Касалинеа предлага разнообразие от решения за обзавеждане на дома и офиса - изработка, дизайн, монтаж на мебели и доставка на мебелни вратички.

Обратната връзка, която получихме от тях:

Знаете, че има компании, които разбират веднага какво искаш. WePrint е от този тип. Предоставихме информация и дадохме насоки за изграждане на лого. Те направиха няколко варианта. Беше излючително трудно да изберем. Всички варианти ни харесаха!

За Касалинеа направихме и дизайн на печатни материали.

Щастливи сме, че получихме страхотна обратна връзка за работата си.

Дизайнът и печатът на материали – ключови за имиджът на бранда, дейността и рекламата.

Всеки печатен материал има опеределена функционалност. За някои бизнеси печатните материали са част от подготовката на продукта, а за други, те са част от рекламата. 

При необходимост от дизайн на печатните материали, ние винаги се съобразяваме с бранд идентичността на компанията. Ако клиентът желае различен дизайн, то ние работим според изискванията.

Печатните материали, които изработваме са с високо качество. След приемане на всяка поръчка, преглеждаме печатните файлове. Ако файлът не е според нашите изисквания, веднага даваме ясна обратна връзка на клиента. Отделяме специално внимание и на материалите, които са част от сувенирната реклама. Винаги изпращаме визуализация на продуктите с логото, преди да задвижим поръчката. За нас е важно клиентът да получи продукт според очакванията си.

6 клиента, от които получихме обратна връзка 

Магналабс ЕООД

Магналабс е американска компания, която има международно присъствие. Компанията навлиза на българския пазар през 2014 г., предлагайки лекарствени, ОТС продукти  и хранителни добавки под собствена марка. Магналабс не спират да обновяват своето портфолио.

За Магналабс изготвихме дизайн за печатните материали. Работата ни с тях включва печат на опаковки, каталози, брошури, листовки, стикери, визитки, бележници, работни календари, рецептурници, покани и картички.

Ето и обратната връзка за съвместната ни работа:

Разбиране, коректност и спазване на срокове – така можем да опишем съвместната ни работа с WePrint. Те се доказаха като професионалисти, не само в печата, но и в дизайна. Знаем, че ни очакват още съвместни дейности и нямаме търпение да ги реализираме.

Булекопак АД

Организирането и изграждането на системи за разделно събиране е основна част от дейността на Булекопак АД. Стремежът на организацията е да постигне ефективно управление на  дейностите, свързани с отпадъците от опаковки, организирайки целия процес от разделното събиране на отпадъците от опаковки до тяхното рециклиране.

За висококачествения печат на рекламните материали винаги се доверяват на нас.

Екипът им сподели за нас следното:

WePrint е доверен партньор за печат на корпоративни материали. Екипът им винаги знае какво да ни препоръча и показва професионализъм и коректност при изпълнение на всяка поръчка, свързана със създаването на персонализирани материали.

В ежедневието си комуникираме с много партньори и всеки един от тях е изключително важен за нашата организация. За нас е важно рекламните материали, които им предоставяме да бъдат висококачествени. И те са! Благодарение на WePrint.

Аксбул ЕООД

Аксбул е специализиран доставчик на индустриални помпи, помпено оборудване и резервни части. Освен дистрибутор на водещи производители на помпи за процесната индустрия, развиват и успешно сервиз за ремонт на помпено оборудване.

Заданиетo, което получихме от Аксбул бе за изграждане на бранд идентичност. Направихме и дизайн на печатните материали, необходими за бизнеса.

Обратната връзка, която получихме от собственика на компанията:

С екипа на WePrint изградихме заедно бранд идентичността на Аксбул. Постоянната ни комуникация спомогна за процеса по създаване на лого и дизайн на печатни материали. Всеки собственик на бизнес знае, че добре изградената идентичност на компанията спомага за имиджа й. Знам и съм сигурен, че Аксбул е разпознаваем за аудиторията си. Печатните материали са неизменна част от срещите с клиенти. Тях не ги пропускам.

Праим Холдинг АД

Прайм Холдинг е холдингова структура от компании за разработка на софтуер. Базирани са в България и Европа. Имат над 6 години опит в работа с партньори от САЩ, Европа и Азия.

Хартията и технологията за печат са приоритет в работата ни с Прайм Холдинг. Материалите, които изработваме за тях са каталози, брошури, бележници, химикалки, визитки, моливи и картички.

Ето и какво мислят за нашите услуги:

Да работиш с екипа на WePrint е истинско удоволствие! Печатните материали за IT фирма трябва да бъдат луксозни и креативни. WePrint със сигурност знаят как да се справят с тази задача.

Оптимум ООД

Оптимум е лидер в багренето в съответствие с изискванията за опазване на околната среда. Фирмата е  специлизиранa в промишлено пране и багрене на дрехи, както и в доставка на етикети за текстилната индустрия.

Клиентите пристигнаха при нас с ясна представа за лого. Предоставиха ни информация, а ние се заехме веднага със заданието. Създадохме дизайн и на печатните материали – визитки, дипляни, бележници, плик за документи. Отпечатахме материалите, които се използват в ежедневието.

От Оптимум споделят следното за нас:

Препоръчаха ни WePrint и не съжаляваме, че им се доверихме. Страхотното ни лого е тяхно дело, а печатните материали са винаги изрядни. WePrint са партньор, който всеки заслужава да има. Безпроблемна комуникация и внимание към всеки детайл.

Най-доброто нещо, което можем да направим за клиентите ни е да добавим стойност за тях. Истински сме доволни и щастливи, че получаваме страхотни отзиви за работата ни. Ако нашите клиенти са успешни, значи и ние сме успешни.

А Вие готови ли сте да ни се доверите? Ние сме готови да реализираме и Вашите проекти! За повече информация можете да се свържете с нас на имейл info@weprint.bg

Всички необходими материали, можете да поръчате бързо, лесно и удобно още сега.

Публикувано на 19/01/2022

Подобни статии