Количката е празна

Подкрепяме бизнеса дори в условия на общонационално извънредно положение

Скъпи, приятели и партньори на weprint.bg,

В ситуацията на общонационално извънредно положение хората и бизнесът са изправени пред огромно предизвикателство. Именно сега е от изключително значение да покажем подкрепа и солидарност един към друг.

Безопасността и здравето на всички ни са обща отговорност и нашият екип приема изключително сериозно настоящата ситуация.

Ние продължаваме работа с пълна сила и съгласно мерките за безопасност и хигиена, обявени от Министерство на здравеопазването. Правим всичко възможно, за да запазим здравето на нашия екип и това на близките им.

Приемаме за наша отговорност обаче да подкрепяме и бизнеса. Машините ни продължават да печатат материали и ги изпращаме по куриер към клиентите ни. Куриерските служби, с които си партнираме, също работят при строги мерки за безопасност и хигиена. Тъй като натовареността при тях в момента е огромна, молим за разбиране, ако доставките се забавят.

Ако се нуждаете от печат на материали, приемаме поръчки на тел. +359 886 799 782, имейл order@weprint.bg, чата на сайта ни, както и през онлайн платформата ни: https://weprint.bg/

Свържете се с нас за всичко, което ви интересува.

Желаем здраве, спокойствие и дано скоро излезем от тежката ситуация.

От екипа на weprint.bg

Публикувано на 17/03/2020

Подобни статии