Количката е празна

Защо да поръчате коледни рекламни материали и подаръци в края на лятото?

Едва ли сте започнали да ангажирате мислите си с коледните празници, но ви съветваме – не чакайте декември за идеи за корпоративни коледни подаръци, защото това далеч не е най-подходящото време. 

В края на лятото всички сме спокойни и не се чувстваме притиснати от времето, за да плануваме организирането на коледна кампания и изграждане на план и концепция. 

Краят на август е идеалното време за подготовката на коледната кампания. Ето няколко причини, защо да го направите:

  •    Имате нужното време да изградите концепция;
  •    Не сте притиснати от срокове за изпълнение;
  •    Можете да изготвите план за действие, който да следвате напред във времето.

Доброто планиране е в основата на успешната рекламна кампания за Коледа и то би Ви спестило голяма доза ненужен стрес през декември. За тази цел е задължително още в края на лятото да помислите за тези основни стъпки: 

  • Да измислите концепция и идея за коледни подаръци;
  • Да направите списък на Вашите клиенти и партньори;
  • Да съобразите бюджета си;
  • Да изберете правилния и коректен изпълнител.

Ако спазвате тези лесни стъпки, ще избегнете стреса около голямото коледно подаряване, съобразяването с наличности в последния момент и ще оптимизирате разходите за корпоративни коледни подаръци. 

На първо място човек взима много по-добри и правилни решения, когато не е под напрежение и не бърза. Изборът на концепция често може да бъде изтощителна задача, ако искате да подберете най-подходящите и оригинални подаръци. Когато нямате време обаче през декември и крайните срокове Ви притискат, не можете да си позволите този лукс. В такива случаи често бързате да отметнете задачите без оглед на качеството. И обратното – ако започнете отрано да обмисляте, няма да се възползвате от първата срещната опция и да вземете прибързано решение.

Второ, много по-добре ще планирате бюджета си, когато разполагате с достатъчно време. Можете да изберете подхода да разсрочите плащанията във времето или пък да направите подробно проучване с цел намиране на баланса между цена и качество, което обикновено през декември не се случва. Доказано е, че когато човек е под напрежение, е склонен да харчи повече.

Трето, сроковете за изпълнение и доставка на поръчки през декември се двойно по-дълги и много пъти даже не са напълно ясни. Това създава още по-голямо напрежение. Ако решите да поръчате своите материали в последния момент, рискувате те да не бъдат готови до Коледа.

Обмисляйки предимствата на ранното планиране, ние от WePrint.bg Ви предлагаме да поръчате своите рекламни материали още сега онлайн. Поръчката става в три лесни и удобни стъпки, а срокът за изработка варира от 2 до 10 работни дни. Този вид поръчки предлагат редица предимства, пред тези, случващи се на място:

  • качество по-високо от цената;
  • кратки срокове на производство и доставка;
  • дизайн, създаден по вашите изисквания.

На нашия сайт WePrint.bg бихте могли да поръчате вашите коледни подаръци като бележници, химикалки, моливи, антистрес топки и запалки с вашето фирмено лого и послание. Ако не отркивате материалите, които търсите за подарък, можете да ни изпратите запитване на info@weprint.bg

С удоволствие и готовност ще отговорим на Вашите въпроси и ще ви помогнем да направите правилния избор на подарък за коледните празници. Свържете се с нашите специалисти на +359 886 799 782 или ни пишете на info@weprint.bg.

Публикувано на 23/08/2021

Подобни статии