Количката е празна

Истината за печата на ФОТОАЛБУМИТЕ

Печатът на албум със снимки - бърз и лесен!

Ако тепърва стартирате във фотографията и имате нужда от печат на фотоалбуми, значи ви е необходима консултация за печата. Но ако се занимавате с тази професия от дълго време, знаете, че процеса по изпипването на параметрите им е доста трудоемък, попринцип. Ние от Weprint разполагаме с нужните знания и умения, които спомагат за неговото улесняване. Без значение дали ще печатате за пръв или пореден път, ние ще ви спестим време. Ще ви насочим към нужните параметри според вашите желания и изисквания.

Персонализацията на фотоалбума е задължителна. 

Знаем, че всеки един повод е специален и от там идва нуждата от персонализирани албуми със снимки. По време на консултация с клиента, ние го изслушваме внимателно, преразглеждаме неговите изисквания и специфики по параметрите на албума. Винаги сме насочени към реализирането на смели и различни идеи. Но истината е, че при събития като сватба, завършване на училище, бал, рожден ден или юбилей, има стандартни формати, които биват предпочитани и често използвани.

За всеки повод има предпочитан формат на албум със снимки. 

Фотоалбумите са подходящи за множество поводи. За специалния повод като сватба, най-предпочитаният формат е 21.5/30 см или 30/45 см. Разположението може да бъде вертикално или хоризонтално.

За завършването на детска градина и училище, най-често използваният формат е 16/16 см и 21.5/16 см. В някои случаи по предпочитание на клиента, използваме и по-големи формати като 21.5/30 см. Последният формат бива често използван и за фотоалбум, предназначен за абитуриентски бал.

За рожден ден клиентите ни избират по-малки формати като 16/16см или 21.5/16 см.

Стандартната хартия за печат на албуми е двустранен хром 170 гр. Препоръчваме я на клиентите, защото е масова, бюджетна, изпитана и доказана.

Количеството снимки оскъпяват продукта.

Ако вярвате на това твърдение, значи е време да ви информираме, че това не е така. На една страница можете да позиционирате няколко снимки и това не променя цената. Цената зависи от броя страници, формата и тиража на албумите.  Тук е моментът да споменем, че твърдата корица винаги е добър избор. Тя винаги привлича вниманието и придава луксозен вид на фотоалбума. Албума може да се отпечата с меки или твърди страници. Твърдите страници в албума повишават цената. 

Защо да поръчате печат на фотоалбуми от Weprint.bg?

Защото при нас печатът на фотоалбуми е бърз и лесен. В Weprint може да отпечатате албуми с размери 16/16 см, 21.5/16 см., 21.5/30 см и 30/45 см. Форматите, които предлагаме са с твърда корица и меки страници, тип фотокнига. Можем да се съобразим с вашите предпочитания за формат, хартия, брой страници и корица. Най-важното за нас е да отпечатаме албумите в кратки срокове, да спазим вашите предпочитания и изисквания, както и да удовлетворим очакванията ви. Благодарение на нашия опит, разполагаме с нужните знания и умения, за да оптимизираме целия процес. 


Готови ли сте да ни се доверите?  Изпратете ни запитване на имейл info@weprint.bg и ние ще се свържем с вас за консултация и ценова оферта. Можете да ни се обадите на телефон +359 886 799 782. 

П.С: Обичаме да се усмихваме, даже по телефона.Публикувано на 19/05/2021

Подобни статии